Benelux introductie van unieke trays voor kant-en-klaar gerechten

/EIN Presswire/ De trays en menuschalen voor kant-en-klaar gerechten, van Innovative Design of Scandinavia AB, maken het mogelijk de door de chef-kok met zorg samengestelde en smakelijk ogende dissen intact te houden – van de opmaak tot op het bord. Na onlangs furore in Scandinavië gemaakt te hebben, vervolgt het unieke concept zijn opmars in de Europese markt, met als springplank de Benelux.

– “Deze trays zijn uniek! Een eenvoudig te verwijderen bodem betekent dé oplossing voor een al jarenlang onderkend probleem. Alle schakels in de keten die nu kennis met dit fenomeen hebben gemaakt, zien het potentieel van deze unieke ontwikkeling op verpakkingsgebied voor de branche. De respons is overweldigend” aldus Mike Scholten, vertegenwoordiger van Innovative Design of Scandinavia in Nederland.

Innovative Design of Scandinavia startte met de lancering in het najaar van 2009 in Scandinavië. Na de Benelux wacht de verovering van Groot-Brittannië, Duitsland, Frankrijk en Italië.

– “De eerste contacten met verscheidene grote marktspelers zijn gelegd. De Benelux- markt is cruciaal voor onze Europese strategie. We verwachten de eerste trays in het voorjaar van 2010 in de Benelux te zullen leveren” zegt Rickard Gillblad, algemeen directeur van Innovative Design of Scandinavië.

Afbeeldingen van de trays zijn beschikbaar op de website.

Contact
Rickard Gillblad
Algemeen Directeur
Innovative Design of Scandinavia AB
+ 46 733 39 79 05

ABOUT THE AUTHOR: